de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk

Bezoek het Royal FloraHolland House

Uit onderzoek blijkt dat een omgeving met bloemen en planten gelukkiger maakt. Hoe kunnen we consumenten verleiden tot het kopen van meer bloemen en planten? Dat ontdekt u in het Royal FloraHolland House.

U vindt er onder meer: Masterclasses en demo's, onder andere van toparrangeur Pim van den Akker Informatie voor bloemisten over meer omzet halen uit de plantenhoek en inspirerende winkelinrichting Presentaties over het benutten van groeikansen in de markt Workshops speciaal voor gepassioneerde kwekers en bloemisten

Ontdek het World Horti Center

Tijdens de Seasonal Trade Fair staan ook de deuren van het World Horti Center voor u open. Dit is een nieuw kennis- en innovatiecentrum voor de tuinbouw waar twaalf sierteeltbedrijven vertellen over hun producten. U kunt gebruikmaken van een pendelbus waarmee u in enkele minuten van de Seasonal Trade Fair naar het World Horti Center reist.

Doe de Green Walk

De Green Walk voert u langs alle exposanten met een MPS GAP of een vergelijkbaar duurzaamheidscertificaat. Ze zijn te herkennen aan de Green Walk-vloertegel voor de stand.

Openingstijden

Woensdag 14 maart van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag 15 maart van 9.00 tot 16.00 uur

Locatie: Royal FloraHolland

Middel Broekweg 29

2675 KB Honselersdijk