Niels Kreuk nieuwe voorzitter Vaktentoonstelling Zwaagdijk

Niels Kreuk (45) wordt de nieuwe voorzitter van de Vaktentoonstelling Zwaagdijk. De tulpenteler uit Andijk neemt tijdens de aankomende tentoonstelling het stokje over van Gerard Reus. De Vaktentoonstelling is dé ontmoetingsplaats voor vakgenoten en zakelijke relaties binnen de bloembollensector en vindt jaarlijks plaats in Proeftuin Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost. Dit jaar van 13 tot en met 16 februari.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Niels Kreuk is, zoals hij het zelf zegt, “bestuurlijk opgevoed”: “Zowel mijn vader als moeder hebben altijd in verschillende besturen gezeten en inmiddels heb ik zelf jarenlange voorzitterservaring opgedaan bij verschillende organisaties.” Als kersverse voorzitter leidt Niels het dagelijks bestuur van de stichting dat uit twaalf mensen bestaat. Niels: “Als bezoeker draag ik de Vaktentoonstelling al jaren een warm hart toe. Ik ben daarom trots dat ik nu met de rest van het bestuur deze dagen mag organiseren!”

Ontmoetingsplaats
De Vaktentoonstelling is dé ontmoetingsplaats voor vakgenoten en zakelijke relaties binnen de bloembollensector. Niels: “De tentoonstelling duurt vier dagen, waarvan de eerste twee bedoeld zijn voor de sector zelf. Er is een grote marktbroei- en bloemenshow en een bedrijvenbeurs. Ook het onderzoekswerk van Proeftuin Zwaagdijk wordt gepresenteerd en er is de verkiezing van de Interpolis Tulpenprijs. Een netwerklunch en een vakavond maken het geheel compleet.” Op de zaterdag en zondag is iedereen welkom om de tulpen te bekijken. Niels: “Onder het genot van een heerlijk kopje koffie zie je bloeiende tulpen in allerlei kleurenvariaties. En speciaal voor Valentijnsdag kunnen bezoekers in een romantisch bloemenhart op de foto!”

De inmiddels zevende editie van de Vaktentoonstelling vindt van 13 tot en met 16 februari plaats in Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13 in Zwaagdijk-Oost. Op zaterdag 15 en zondag 16 februari is de tentoonstelling voor iedereen open. De toegang is gratis en ook het parkeren kan gratis voor de deur.

Voor meer informatie: http://www.vaktentoonstelling.nl