Chinese sferen bij opening Tulip Trade Event

Tijdens de opening van het Tulip Trade Event op 15 maart wordt er speciaal aandacht besteed aan Azië. De heer Johan Remkes, commissaris van de Koning van Noord-Holland, zal samen met een Chinese delegatie onder leiding van Z.E. de heer Ken WU, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van de Volksrepubliek China in Nederland een tulp dopen naar een China-gerelateerde naam.

Het nog beter leren kennen van de afzetmarkt en het aanhalen van de relaties, zijn belangrijke onderwerpen tijdens de tweede editie van het Tulip Trade Event. De Nederlandse tulpenbollen worden door de acht deelnemende bedrijven geëxporteerd naar alle continenten. Daar wordt dit jaar tijdens de tweede editie van het tulpenevent extra aandacht aan besteed.

Krachtenbundeling uit zich in doop tulp

Tijdens de eerste editie werd tijdens de opening een tulp gedoopt door WarChild-ambassadeur Victor Reinier. De aandacht voor WarChild en uiteraard ook de opening is bij velen in goede aarde gevallen. De opening van de tweede editie vindt plaats bij Haakman Flowerbulbs in Wervershoof. Het Tulip Trade Event is dan ook bijzonder trots dat de heer Remkes, commissaris van de Koning van Noord-Holland aanwezig zal zijn. Hij zal in het bijzijn van een Chinese delegatie na de officiële opening van het evenement de tulp dopen.

Introductie nieuwe naam

Voor de doop van de tulp is een bijzondere naam gekozen. Op 15 maart wordt deze onthuld door de heer Remkes in het bijzijn van de Chinese delegatie. Daarmee wordt door het Tulip Trade Event extra aandacht besteed aan de internationale positie van de Nederlandse tulp. Dat de markt voor tulpen in China steeds een grotere rol gaat spelen merken de deelnemers volop. Maar ook in andere windstreken weet het prachtige, Nederlandse product steeds meer markt te veroveren.

Deelnemende bedrijven

De tweede editie van het Tulip Trade Event vindt plaats van 15 tot en met 17 maart 2017. Uiteraard zijn alle geïnteresseerden van harte welkom een bezoek te brengen aan P. Aker, Amsonia, Borst Bloembollen, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, Nord Lommerse, P. Nelis en VWS Flowerbulbs.

www.tuliptradeevent.nl voor meer informatie.