Biotechniekdag

28 NOVEMBER 2019, TOLLEBEEK. 12:00 uur – 21:00 uur Parkeren: Sportpark ‘De Vormt’, Vormtweg 7d, 8321 NC Urk

Op 28 november organiseren Delphy, Hagranop en HAK Schoffeltechniek de 4e Biotechniekdag! De Biotechniekdag is een begrip in de sector. In één middag en avond bezoeken bijna 1.000 bezoekers uit binnen- en buitenland dit specialistische evenement. Het grootste gedeelte is biologisch akkerbouwer.

Biologische akkerbouw en groenteteelt staan centraal. De organisatie selecteert innovaties kritisch om een interessant aanbod te kunnen laten zien aan de telers. De Biotechniekdag richt zich expliciet op telers met een serieuze interesse in techniek.

Voor deze doelgroep biedt de Biotechniekdag de mogelijkheid om de belangrijkste mechanisatieontwikkelingen op gebied van biologische akkerbouw en groenteteelt te zien, én om collega’s, dealers en fabrikanten uit binnen- en buitenland te spreken.

Voor wie:

Voor biotelers met akkerbouw en groenteteelt, telers in omschakeling en gangbare telers met interesse in biologische teelt.

Ook internationale biotelers zijn van harte welkom!

Machines die specifiek voor biologische teelt en/of groenteteelt zijn. Hierbij wordt kritisch(!) naar de noviteitswaarde/aard van de getoonde machines gekeken. Alleen echte machines worden getoond, dus geen stands met filmpjes of posters. Tijdens de middag zal er tussen de machines een warme maaltijd en drinken voor de gasten verzorgd worden.

Gratis pendelbussen vervoeren u vanaf het parkeerterrein naar de Biotechniekdag.

Voor standhouders: Vermelding van uw bedrijf op biotechniekdag.nl

Kortom: Een interessante én gezellige middag voor een hele specialistische doelgroep! Programma 11:45 Vertrek eerste pendelbussen vanaf SV Urk 12:00 Aanvang 12:30 Opening 17:00 Buffet 20:00 Afsluiting 21:00 Vertrek laatste pendelbussen vanaf Hagranop

www.biotechniekdag.nl