Lentetuin Breezand viert de lente

BREEZAND – van 28 februari tot en met 4 maart 2019 is het weer tijd voor de Lentetuin Breezand. Jong en oud kunnen zoals ieder jaar weer genieten van duizenden kleurrijke bloemen en een rijk gevulde beursvloer.

Op donderdag 28 februari 2019 opent de 39ste Lentetuin Breezand haar deuren voor het publiek. Duizenden tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, calla’s, lelies en vele andere bijzondere bolgewassen kondigen het voorjaar aan. Fraaie presentaties, decoraties en bloemstukken zorgen voor inspiratie en een ultiem voorjaarsgevoel bij de ruim 20.000 bezoekers.

Vele handen maken licht werk. Zo staan er voor de komende editie weer ruim 160 vrijwilligers klaar om mee te helpen

Beurs

Naast de bloemenshow is er ook een uitgebreide Voorjaarsbeurs met een breed scala aan artikelen voor eigen huis en tuin. Voor het vakpubliek is een speciale Agri Vakbeurs opgezet. Bekende, maar ook nieuwe standhouders zorgen voor een rijk gevarieerd aanbod. Uiteraard is er ook een restaurant voor de inwendige mens en voor de kleintjes is er het gezellige ‘kindertuintje’ waar ze kunnen meedoen met verschillende spelletjes. Kom ook naar de Lentetuin Breezand en vier de lente!

Kijk voor meer informatie op www.lentetuin.nl.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland. Foto: Sfeerimpressie 2018 door Rosemarie van Bentum/AP Fotografie