Tulpenroute Flevoland

Vanaf 13 april is er weer de Tulpenroute Flevoland! Een bloemenzee van tulpen in het mooie, unieke buitengebied van Dronten, Lelystad en Zeewolde, met onderweg leuke activiteiten – al met al een mooie belevenis!

Het thema van Tulpenroute Flevoland 2019 is de Gouden Eeuw. In deze zeventiende-eeuwse bloeiperiode voor handel, wetenschap en kunsten speelde de tulp een belangrijke rol. Het thema is op allerlei manieren verwerkt in de Tulpenroute.

Maar ja – april doet nog altijd wat ‘ie wil… Dat kan ook tulpen raken. Vandaar dat niemand kan garanderen dat de tulpen tijdens de Tulpenroute ook echt allemaal in bloei staan. Wat de organisatie wel kan garanderen is dat de wandel-, fiets- en autoroutes allemaal erg mooi zijn en dat er genoeg te beleven is: van scooterverhuur tot onderweg-workshops, van pluktuin tot rondleidingen in een boomgaard – ervaar het mooie Flevoland eens van een andere kant! Op de website leest u wat er allemaal te doen is op het moment dat u de route volgt.

Meer informatie

Bij het informatiepunt is alle informatie over de routes verkrijgbaar, en bovendien is daar een presentatie te zien over tulpenteelt. Het informatiepunt is te vinden bij Bed & Breakfast De Kandelaar, Hoekwantweg 11, Biddinghuizen.

www.tulpenrouteflevoland.nl